Connect with us

Actualitat

La piscina de Sant Llorenç, per fi oberta al públic

L’Ajuntament s’havia vist obligat a endarrerir l’obertura de la piscina per problemes amb l’empresa constructora

Finalment, la piscina municipal polivalent de Sant Llorenç des Cardassar es va obrir aquest cap de setmana al públic després que les obres de reforma i ampliació s’allargassin més del previst per problemes de l’empresa constructora; que ha vist impossible complir amb els terminis establerts.
Les obres varen ser adjudicades el passat 5 de gener i l’empresa disposava d’un període d’execució de 5 mesos per realitzar la reforma de la piscina polivalent i construir-ne una petita. Davant el poc temps, l’Ajuntament ja va demanar al Consell de Mallorca poder fer l’adjudicació amb anterioritat per tal de tenir la reforma fet abans de l’estiu, cosa que va ser denegada pel Consell.
Amb tot, les obres s’han allargat així fins a mitjans de juliol i de fet, la piscina infantil que s’ha d’adherir al projecte encara no està acabada del tot. Previsiblement es finalitzi d’aquí quinze dies.
Aquest projecte té un pressupost de 592.131,95 euros i està subvencionat amb 165.000 euros. La piscina estarà oberta de 10 h a les 20 h cada dia de la setmana.

Són tendència