Connect with us

Societat

Mallorca en venda?

Mallorca en venda?

Una suposada ‘agència immobiliària’ d’Artà ofereix a possibles compradors llocs emblemàtics com el Faralló d’Aubarca, S’Illot d’Alcúdia o l’illot d’Es Pontàs de Santanyí

Una suposada ‘agència immobiliària’, de recent aparició en la plaça del Conqueridor d’Artà, ofereix a possibles compradors llocs emblemàtics de Mallorca, donant a entendre què es troben en venda.

Des dels vidres de la mateixa botiga, on pot llegir-se ‘idealisla‘, s’ofereixen als possibles interessats espais d’alt valor paisatgístic i natural de l’illa. Entre aquests llocs, suposadament a la venda, podem veure l’illa de Formentor, situada en la zona nord, amb unes dimensions de 98.090 m², que és ofert per 1.500.000 euros.

També pot llegir-se una oferta de venda relacionada amb un dels punts més emblemàtics i fotografiats del municipi de Santanyí, com és el cas de l’illot d’Es Pontàs, ideal per als amants del psicobloc (destaca la mateixa fitxa de l’oferta), pel mòdic preu de 70.000 euros.

Mallorca en venda?

Aquestes només algunes de les ofertes que s’exhibeixen als possibles interessats.

O el cas de S’Illot, en el municipi d’Alcúdia, que també és oferit per 160.000 euros.

El Faralló d’Aubarca, en el mateix municipi d’Artà, també figura en el llistat de ‘gangues’ per només 70.000 euros (especialment indicat per als amants dels llocs verges).

Aquest espai comercial, que aquest matí romania tancat al públic, ja ha suscitat tota classe de comentaris entre els mateixos veïnats d’Artà sorpresos per la singularitat de les ofertes que aquesta immobiliària ofereix als probables clients.

Ja pot considerar-se oficial que Mallorca està en venda?.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència