Denuncien que la brutícia i les deixalles s'acaramullen als carrers de Manacor
Connect with us

Societat

Denuncien que la brutícia i les deixalles s’acaramullen als carrers de Manacor

Denuncien que la brutícia i les deixalles s'acaramullen als carrers de Manacor

El PP exigeix al govern municipal que “faci valer, de bon de veres, el contracte de neteja més car de la història

El PP de Manacor ha fet arribar als mitjans de comunicació algunes de les imatges que aquests últims dies el mateix partit ha divulgat a través de les xarxes socials denunciant el que consideren “flagrants faltes de neteja” arreu del municipi.

Segons el partit conservador, “aquestes publicacions no pretenen ser només una crítica, són també un toc d’atenció a l’equip de govern de fer valer, de bon de veres, el contracte de neteja més car de la història de Manacor, que entre altres, ha significat duplicar la plantilla de personal”, argumenten en la seva denúncia.

Consideren que “no és acceptable pagar per un servei de primera i que els resultats segueixin essent els mateixos que abans de l’augment de la partida de neteja, ara fa poc més de dos anys”. Insisteixen a denunciar que “a Manacor hi segueix havent punts calents que requereixen reforç i màxima atenció. Un fet que, malgrat l’increment de la plantilla no s’està realitzant. És necessari augmentar la previsió en determinades zones i indrets, sobradament coneguts”, exigeixen.

En la mateixa denuncia també exposen que “hem detectat que hi segueix havent una gran desconeixença del servei de recollida de trastos. Convidam al regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, a fer un pensament pel que fa a incrementar i reforçar les campanyes de conscienciació a la ciutadania”.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com