Connect with us

Actualitat

Santanyí edita fulletons per ajudar a la gestió de residus als habitatges vacacionals

Santanyí edita fulletons per ajudar a la gestió de residus als habitatges vacacionals

També inclouen informació per reduir el consum energètic, fer un ús responsable de l’aigua i avisar del risc d’incendi al medi natural

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santanyí ha elaborat un tríptic perquè els propietaris d’habitatges dedicats al lloguer turístic informin els visitants sobre com funciona la gestió de residus al terme municipal. Així, a aquests fulletons hi ha un mapa de les zones de contenidors de cada nucli urbà, les normes d’ús per als contenidors de les quatre faccions i informació per fomentar la reducció, la reutilització i el reciclatge.

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Bàrbara Xamena, “l’objectiu és aconseguir a qui ens visita participi de l’esforç que fa tota la ciutadania en mantenir el nostre terme en les millors condicions possibles. Amb aquesta informació, que està en quatre idiomes, donam als propietaris una eina útil i senzilla que estem convençuts que serà de gran utilitat”.

Els tríptics s’han editat en català, castellà, anglès i alemany, i tots els propietaris d’allotjaments turístics que els necessitin els poden sol·licitar a la regidoria de Medi Ambient i passar-los a recollir per les seves oficines. Per la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “es tracta d’una passa més que demostra el compromís del municipi amb la cura i protecció mediambiental. Sabem que durant els mesos d’estiu la nostra població es pot multiplicar exponencialment. Per tant hem de fer el que estigui a la nostra mà perquè tots aquells qui han decidit passar les seves vacances a Santanyí, col·laborin en protegir-lo”.

Els tríptics s’han editat en català, castellà, anglès i alemany, i tots els propietaris d’allotjaments turístics que els necessitin els poden sol·licitar a la regidoria de Medi Ambient.

A més, als fulletons, també s’ha inclòs informació per reduir el consum energètic, fer un ús responsable de l’aigua i avisar del risc d’incendi al medi natural.

Són tendència