Connect with us

Vist a les xarxes

Fernando Simón, adverteix: “L’obertura als turistes estrangers s’està fent de manera precipitada”

L'augment de la transmissió pot arribar a contagiar a les persones ja vacunades

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries de l’Estat nota massa eufòria i demana anar amb molta cura

Fernando Simón ha advertit en aquestes últimes hores al govern espanyol que l’obertura als turistes estrangers s’està fent de manera precipitada. El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries nota massa eufòria i demana als responsables polítics anar amb molta cura a l’hora de prendre mesures que s’allunyen de les restriccions que s’han mantingut durant aquests últims mesos.

L’avís de Simón arriba just després que s’hagi permès l’arribada de turistes britànics a l’estat espanyol sense que sigui necessari presentar una PCR negativa i sense haver de fer quarantena. Una situació que contrasta amb les mesures restrictives que estan adoptant altres estats europeus, com Alemanya, que volen evitar que s’escampi la nova variant de la Covid-19 detectada a l’Índia i que és més resistent a les vacunes.

Simón creu que seria aconsellable esperar que la campanya de vacunació estigui més avançada i, de pas, que la resta de països de la Unió Europea també estiguin en una situació millor. El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries recomana ser prudents i que les crides que es fan per incentivar l’arribada de turistes no depenen d’ell.

Simón creu que seria aconsellable esperar que la campanya de vacunació estigui més avançada i, de pas, que la resta de països de la Unió Europea també estiguin en una situació millor

Són tendència