Connect with us

Vist a les xarxes

Alemanya prohibeix l’accés de turistes del Regne Unit per la incidència de la variant índia

Des d’avui, britànics, xinesos i japonesos ja poden entrar a l’estat espanyol sense PCR ni controls sanitaris

Les autoritats alemanyes han prohibit en aquestes últimes hores l’accés de turistes del Regne Unit per la incidència de la variant índia del virus, una de les més greus detectades fins ara.

La mesura, envoltada de certa polèmica, s’ha anunciat el mateix dia que ha entrat en vigor la mesura anunciada la setmana passada pel govern espanyol, que va decidir, a partir d’aquest dilluns, reduir a zero les mesures de control sobre els turistes que arriben a l’estat des del Regne Unit, Israel i diversos estats de l’Àsia i d’Oceania. La necessitat de fer calaix passa al davant de les precaucions sanitàries i per aquesta raó el govern de Sánchez va decidir que les persones que arribin d’aquests indrets del món no s’hagin de fer cap mena de prova ni tampoc aportar un certificat anticovid.

En el cas de l’aeroport de Son Sant Joan, per a aquest dilluns hi havia prevists l’arribada de 360 vols, molts dels quals eren procedents d’Alemanya. Aquest dilluns també han aterrat a Mallorca dos vols d’Anglaterra. En concret de Manchester i Londres.

Són tendència