Connect with us

Comunitat

Es permetrà l’arribada sense PCR a turistes del Regne Unit a partir del pròxim dilluns

Manacor prepara les seves platges davant el pròxim inici de la temporada d'estiu

El govern espanyol també ha assegurat que el pròxim 7 de juny es permetrà l’entrada als viatgers de tots els països, sempre que acreditin haver-se vacunat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest divendres que Espanya s’obrirà dilluns que ve als turistes de tots els països catalogats en ‘verd’. Això afecta de manera directa als viatgers procedents del Regne Unit, el principal país emissor de turistes en el conjunt de l’estat però també s’obri a destins de llarg recorregut com Austràlia, Nova Zelanda, Singapur, Israel, Corea del Sud, Tailàndia, el Japó, la Xina i Ruanda.

Així mateix, ha assegurat que el pròxim 7 de juny es permetrà l’entrada als viatgers de tots els països, sempre que acreditin haver rebut la pauta completa d’una vacuna reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) o l’Agència Europea del Medicament (EMA).

En la pràctica això implica que s’obrin les portes als viatgers de Llatinoamèrica, ja que en molts països d’aquesta zona del món s’ha administrat la vacuna xinesa Sinopharm, que l’Organització Mundial del Turisme (OMS) va validar el passat 7 maig. La decisió és clau per a la recuperació de trànsit internacional.

Per als turistes procedents de països europeus amb incidència alta o mitjana, amb els semàfors vermells o taronges, s’implantarà a partir de l’1 de juliol, el Certificat Verd UE Covid.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència