Connect with us

Actualitat

Son Servera rebaixa, un any més, un 50 % la quota de l’Escola Municipal d’Estiu

Així ho ha aprovat el ple ordinari celebrat aquest dijous

L’Ajuntament de Son Servera ha aprovat aquest dijous en el ple municipal celebrat via telemàtica i dins el marc de mesures extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social de la Covid-19, la bonificació del 50 % de la quota de l’Escola Municipal d’Estiu per a aquest 2021, a l’espera de la publicació oficial en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i per segon any consecutiu.

Per fer-ho, s’ha seguit la línia de l’any passat i s’ha fet una modificació de l’Ordenança municipal núm. 29 que regula el preu públic per la prestació de serveis socioeducatius per a tota la ciutadania, és a dir, totes les persones és bonificaran d’aquesta mesura, que respon a la intenció de mitigar l’efecte de la pandèmia en la societat i els seus ciutadans.

A més, l’Ajuntament tendrà també la possibilitat de bonificar totalment aquesta quota a les famílies amb una situació de vulnerabilitat o risc, les quals quedaran exemptes d’aquesta quota per tal que els infants puguin disposar del servei sense cap classe de discriminació.

Les escoles d’estiu suposen una gran ajuda per a les famílies i per això la mesura pretén evitar desigualtats i reduir la pressió econòmica de les famílies que encara no han pogut recuperar-se de la crisi econòmica esdevinguda per la pandèmia.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com