Connect with us

Societat

Les biblioteques municipals de Manacor i Porto Cristo amplien el seu horari

Coincidint amb el període d’exàmens

Les biblioteques municipals de Manacor i de Porto Cristo amplien els seus horaris com a sala d’estudi. Aquest nou servei té l’objectiu de proporcionar un espai adequat per a l’estudi a totes aquelles persones que ho necessiten durant el període d’exàmens d’instituts de Secundària, Batxillerat i universitats.

La biblioteca municipal de Manacor ampliarà els seus horaris de dilluns a divendres de 20 h a 22 h, els dissabtes de 15 h a 20 h, els diumenges i festius de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 19h, entre el 24 de maig i el 27 de juny. Entre el 24 de maig i el 22 de juny, la bibioteca municipal de Porto Cristo amplia els horaris els dilluns i els divendres de 10 h a 14 h.

Com a sala d’estudi, les biblioteques no oferiran cap altre servei (préstec, devolucions, consultes, etc.). Durant aquests horaris, únicament es podrà accedir a la biblioteca de Manacor per la plaça dels Pares Creus i Font i Roig.

El delegat de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Manacor, Mateu Marcé explica que “enguany és un any en què els estudiants necessiten més que mai espais per dedicar als estudis i des de l’Ajuntament de Manacor els posam aquest servei al seu abast”. Així mateix, Marcé assegura que “també permetrà valorar possibles nous canvis horaris en un futur, en funció de la demanda que tingui”.

Els demés serveis de la biblioteca mantindran el seu horari habitual: a Manacor, de dilluns a divendres de 8.30 h a 14 h. i de 16 h a 20 h, i els dissabtes de 9.30 h a 13.30 h; a Porto Cristo, els dilluns, dimecres i divendres de 16 h a 20 h, i els dimarts i dijous de 10 h 14h i de 16 h a 20 h.

Són tendència