Connect with us

Actualitat

Manacor concentra fins a 16 comerços catalogats d’emblemàtics

Manacor concentra fins a 16 comerços catalogats d'emblemàtics

Ca Ses Cusses, Ca’n Llabres, en Gaspar des Llums o Ca’n Rovelló figuren en el llistat impulsat per l’IDI

Un total de 102 establiments comercials de catorze municipis de les Illes ja estan catalogats dins el projecte Emblemàtics de les Illes Balears. Aquest dimecres s0ha presentat oficialment la web www.emblematicsbalears.es, que recull tota la informació dels comerços catalogats i que serà l’eina a través de la qual es visibilitzarà i promocionarà el teixit comercial tradicional.

El projecte Emblemàtics de les Illes Balears neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis.

De moment, els municipis que ja compten amb establiments catalogats són Alaró (3), Consell (6), Esporles (5), Inca (14), Llucmajor (8), Manacor (16), Marratxí (5), Pollença (9), Santanyí (7), Alaior (5), Ferreries (8), Santa Eulària des Riu (5), Sant Josep de sa Talaia (5), Formentera (Sant Ferran 1 i Sant Francesc Xavier 5). Per categories, hi ha 32 establiments emblemàtics, 24 arrelats i amb història, 21 amb patrimoni i història, 18 amb història, 6 arrelats i 1 amb patrimoni.

Manacor concentra fins a 16 comerços catalogats d'emblemàtics

Manacor, seguit d’Inca, Llucmajor i Santanyí són ara mateix els municipis del conjunt de territori que concentren més comerços amb aquesta catalogació. Botigues que existiexen des de fa anys i que ja formen part de la infantesa de molts de veïnats.

Pel que respecta a la capital del Llevant, els comerços que figuren en aquesta catalogació són Ca Ses Cusses, Ca’n Llabrés, Ca’n Gaspars des Llums, Ca’n Rovelló, Cafès Samba, Calabruix, Ca’n Fernando, Can Garanya, Casa Salvadoras, Comercial Tejidos, Fay, Forn Can Monserrat, Forn Cna Munar, Merceria Ca na Verda, Pastisseria Ca’n Roca i S’Artanera.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència