Connect with us

Esports

Indio, menat per Damià Oliver, guanya el Gran Premi de Trot 2021

Indio, menat per Damià Oliver, guanya el Gran Premi de Trot 2021

El Gran Premi Sencers i Egües va ser per ‘As De Muze’ de la quadra Riera Vaquer

Les instal·lacions de l’Hipòdrom de Son Pardo van acollir aquest passat diumenge el Gran Premi de Trot 2021. Una prova, la d’enguany, una miqueta atípica donades les restriccions sanitàries. La jornada va poder desenvolupar-se davant un nombre limitat d’aficionats en les graderies.

En la prova més esperada de la jornada, competiren un total de 16 poltres de la generació “I” que es varen classificar per a poder participar en la prova, amb un recorregut de 2.150 metres,100.000 euros pel guanyador i el regnat que fins ahir havia estat en mans d’Hiper Cocktail en joc.

Gran Premi molt disputat, amb la sorprenent aparició d’Indio, de la quadra Son Cosmet de Campos, que en els darrers va aconseguir batre a Ivan de Font, guanyant el Gran Premi Nacional 2021. Damià Oliver, propietari, menador i entrenador de l’animal guanyador, va recollir el trofeu de la mà de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

El Gran Premi Sencers i Egües, un altre dels premis més esperats de la jornada, va comptar amb 12 participants de 3 anys o més que vàren tenir que completar els 2.150 metres de pista per poder optar als 6.000 euros del premi. As De Muze es va imposar, per davant de Dallas Game que ha quedat segon, seguit de Camana.

L’altre prova destacada va ser el Premi Dart Hanover per a cavalls de 4 anys o més, amb una distància de 2.150 metres i una dotació de 1.300 euros en premis. Gin Tonic Duran va ser el primer en creuar la línia d’arribada, seguit de Emocion BS i Guacamole.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com