Connect with us

Actualitat

Aquest dimecres s’habiliten 4 noves línies de bus interurbà en el Llevant

Aquest dimecres s'habiliten 4 noves línies de bus interurbà en el Llevant

Porto Cristo – Cala Romàntica – Manacor, Cala Mesquida – Cala Rajada, Cala Provençals – Cala Rajada i Cala Rajada – Porto Cristo

La imminent obertura de negocis en la zona costanera del Llevant, prevista per a les pròximes setmanes, comporta la necessitat d’ampliar el servei de bus. Per aquest motiu, el dimecres 19 de maig entren en funcionament quatre noves línies i es reforça el servei d’altres que estan actualment en funcionament. D’aquesta manera, tant els residents que per motius laborals es desplacin a la zona de llevant, com els visitants que arribin aquest estiu, es podran moure fàcilment amb el bus interurbà.

Tres d’aquestes noves línies tenen la seva capçalera a Cala Rajada, connectant aquesta població amb Cala Mesquida (línia 422: 12 serveis d’anada i tornada de dilluns a diumenge), amb sa Pedruscada, es Carregador, Font de sa Cala i Provençals (L423: 13 serveis d’anada i tornada de dilluns a diumenge), i amb tot l’eix costaner cap al sud: Canyamel, Son Servera, Cala Bona, Cala Millor, sa Coma, s’Illot i Portocristo (L424: 12 serveis d’anada i tornada de dilluns a diumenge).

També inicia servei la nova línia 416, que unirà Portocristo i Manacor circulant per Cala Anguila, Cala Mendia i Cala Romàntica, amb 7 serveis d’anada i tornada de dilluns a divendres, i 6 els dissabtes i diumenges. Aquesta línia estarà coordinada horàriament a les parades de Manacor “Molí – Hospital” per enllaçar amb Palma a través de la línia 401.

Aquestes noves línies estaran operatives durant tota la temporada d’estiu fins el 31 d’octubre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència