Connect with us

Comunitat

Un incendi a Cala Saona (Formentera) obligar a desallotjar al voltant de 200 turistes d’un hotel

El foc de Nivell 1 s’ha declarat a les 15.28 hores

El fum provocat en l’incendi de Cala Saona (Formentera) ha obligat a desallotjar l’Hotel Cala Saona, segons ha confirmat una de les responsables del local. L’establiment hoteler està ara mateix al 100 per cent d’ocupació i un centenar de persones es troben concentrades en la recepció, entre turistes i personal. La resta, segons han informat, està fora del recinte.

A l’hotel s’allotgen uns 200 turistes. “S’ha seguit el protocol que tenim per a aquests casos. S’han tancat balcons i portes i apagat aires condicionats i estem a l’espera. Tots estan tranquils”, han declarat des de l’hotel. El foc de Nivell 1 s’ha declarat a les 15.28 hores i estan actuant per combatre-tres avions, tres helicòpters, una autobomba, 18 brigadistes, dos agents de Medi Ambient i dos tècnics. Es dóna la circumstància que és el tercer incendi declarat en aquesta zona en només dos mesos.

El primer va tenir lloc a finals de maig, va cremar 14 hectàrees de pineda i també va obligar a desallotjar l’hotel. El segon es va produir fa un parell de setmanes i també va cremar 10,5 hectàrees de bosc.

Són tendència