Connect with us

Vist a les xarxes

Un estudi desaconsella combinar dues vacunes diferents

Policies i docents, principals col.lectius considerats essencials afectats pel nou protocol de la vacuna d'AstraZeneca

Els resultats posen de manifest que provoca més efectes secundaris lleus

Hi ha un sector de població a qui se li va administrar, ja fa algunes setmanes, una dosi de la vacuna d’AstraZeneca, i que ara mateix encara no sap si rebrà la segona dosi d’aquest fàrmac. Tampoc saben si la segona vacuna que se’ls administrarà serà d’una altra laboratori o si finalment es quedaran només amb una sola dosi.

Enmig de tota aquesta incertesa entorn del procés de vacunació, aquestes últimes hores s’ha fet públic un estudi elaborat per la Universitat d’Oxford, que posa de manifest que desaconsella combinar dues dosis de vacunes diferents. Els resultats demostren que aquest fet pot provocar més efectes secundaris lleus i moderats que si en canvi les dues dosis són de la mateixa vacuna.

L’estudi assenyala que no són reaccions greus i que poden solucionar-se amb un paracetamol. Ara bé, encara no s’ha pogut aclarir si combinar vacunes augmenta o redueix la immunitat, per això ho continuaran investigant. Els resultats de l’estudi s’han publicat a la revista especialitzada The Lancet .

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com