Connect with us

Actualitat

Santanyí repeteix com a municipi de Mallorca amb més banderes blaves a les seves platges

Santanyí repeteix com a municipi de Mallorca amb més banderes blaves a les seves platges

Per a segon any consecutiu

Les banderes blaves que atorga la Comunitat Europea a les platges que reuneixen les condicions òptimes de seguretat sanitària, tornen a certificar la qualitat de les platges de la zona costera de Santanyí. Les platges de Sa Font de n’Alis, que forma part del Parc Natural de Mondragó, Cala Santanyí, Cala Llombards, la platja de s’Amarador, i a platja de Cala Gran a Cala d’Or, que la va recuperar l’any passat, tindran el distintiu de color blau onejant aquest estiu.

D’aquesta manera, són cinc les platges del municipi que reben el reconeixement, sent l’únic municipi de Mallorca que rep aquest nombre de distintius. En el conjunt de Balears, només el municipi de Santa Eulàlia del Riu, a Eivissa, també ha arribat a concentrar fins a cinc banderes blaves.

El regidor de Turisme i Platges de Santanyí, Rafel Batle, s’ha mostrat molt satisfet d’haver aconseguit repetir el resultat de l’any passat: “el fet de tenir la bandera blava és sinònim de qualitat, i això és el que nosaltres volem oferir. I ser el municipi de Mallorca amb més distintius ens indica que estem fent les coses bé”, ha manifestat.

Per la seva banda, la batlessa del municipi, Maria Pons, ha declarat que “sabem que les circumstàncies actuals són difícils per al sector turístic per mor de la pandèmia, però la nostra responsabilitat com a Ajuntament de Santanyí és tenir-ho tot a punt per a quan arribi el moment de rebre visitants”.

La bona qualitat de l’aigua de la platja, la contractació de socorristes, els serveis de banys i dutxes, seguit d’un immillorable paisatge, han estat els elements clau perquè aquestes platges es mereixin la distinció europea, ha ressaltat el Consistori en un comunicat de premsa.

Són tendència