Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament d’Artà i la Creu Roja signen un acord de col·laboració

Per oferir atenció al municipi en diferents àmbits socials i assistencials

El batle d’Artà, Manolo Galán, i el president del Comitè Local de la Creu Roja Espanyola a Capdepera, Pere Taberner, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’entitat humanitària oferirà una sèrie de serveis socials i assistencials a la població d’Artà en diferents àmbits. Es tracta, concretament, de la prestació de productes de suport, atenció a domicili o acompanyaments a persones majors; l’oferta de tallers i activitats de prevenció de drogodependències, educació sexual o prevenció de conductes violentes cap a infants i joves; d’accions preventives i difusió de campanyes a l’àrea de salut i d’accions de sensibilització, informació i aportació a projectes concrets en l’àrea de cooperació internacional.

El Comitè Local de Creu Roja a Capdepera ha rebut una aportació econòmica de 1.000 euros del consistori artanenc com a ajuda al finançament de les accions que se programaran de manera coordinada. També es constituirà una comissió de seguiment amb formació paritària entre els representants municipals i de l’assemblea local de la Creu Roja a Capdepera amb la finalitat d’avaluar el desenvolupament i el grau de compliment dels acords del conveni i de suggerir noves accions. El conveni té una vigència de 12 mesos i podrà ser renovat.

L’Ajuntament d’Artà considera que amb la firma d’aquest conveni amb una entitat tan emblemàtica i representativa com la Creu Roja contribueix al desenvolupament de la política social per la que aposta amb fermesa.        

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com