Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament d’Artà i la Creu Roja signen un acord de col·laboració

Per oferir atenció al municipi en diferents àmbits socials i assistencials

El batle d’Artà, Manolo Galán, i el president del Comitè Local de la Creu Roja Espanyola a Capdepera, Pere Taberner, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’entitat humanitària oferirà una sèrie de serveis socials i assistencials a la població d’Artà en diferents àmbits. Es tracta, concretament, de la prestació de productes de suport, atenció a domicili o acompanyaments a persones majors; l’oferta de tallers i activitats de prevenció de drogodependències, educació sexual o prevenció de conductes violentes cap a infants i joves; d’accions preventives i difusió de campanyes a l’àrea de salut i d’accions de sensibilització, informació i aportació a projectes concrets en l’àrea de cooperació internacional.

El Comitè Local de Creu Roja a Capdepera ha rebut una aportació econòmica de 1.000 euros del consistori artanenc com a ajuda al finançament de les accions que se programaran de manera coordinada. També es constituirà una comissió de seguiment amb formació paritària entre els representants municipals i de l’assemblea local de la Creu Roja a Capdepera amb la finalitat d’avaluar el desenvolupament i el grau de compliment dels acords del conveni i de suggerir noves accions. El conveni té una vigència de 12 mesos i podrà ser renovat.

L’Ajuntament d’Artà considera que amb la firma d’aquest conveni amb una entitat tan emblemàtica i representativa com la Creu Roja contribueix al desenvolupament de la política social per la que aposta amb fermesa.        

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència