Connect with us

Comunitat

Una família britànica podria anar a presó per una falsa reclamació referent a unes vacances a Mallorca

 Denunciaven haver patit una malaltia durant les vacances a l’illa, per la qual reclamaven 52.000 lliures (58.720,3 euros) a Thomas Cook

Una família britànica ha estat acusada de mentir sobre haver patit una malaltia durant les seves vacances a Mallorca, per la qual reclamaven 52.000 lliures (58.720,3 euros) a Thomas Cook, i s’enfronten a una possible pena de presó, segons ha publicat el mitjà britànic ‘The Sun’.

Es tracta d’un nou cas de falsa denúncia per malaltia en alguna destinació de vacances a l’Estat que la justícia del Regne Unit rebutja, després del cas de la família que va denunciar una falsa intoxicació en un hotel a Canàries, però és la primera vegada que algú es presenta davant un tribunal penal al Regne Unit acusat d’una falsa reclamació per malaltia durant les vacances.

Els demandants s’enfronten a una possible pena de presó d’entre 18 mesos i sis anys de presó si són declarats culpables d’intent de frau. La parella, Deborah Briton i Paul Roberts, va presentar diverses reclamacions, per a ells i dos dels seus fills, en què al·legaven haver patit una intoxicació alimentària en les seves vacances a Mallorca. A més, una de les filles de la família, Charlene Briton, de 30 anys, va presentar una altra demanda similar per a ella i la seva filla després de les vacances que van passar durant l’any 2016 a Mallorca. Les tres persones varen acudir la passada setmana a una vista preliminar davant la cort judicial de Liverpool, on es van declarar innocents de sis càrrecs de frau, segons ha informat ‘The Sun’.

Són tendència