Connect with us

Actualitat

Critiquen que l’Ajuntament de Manacor encomani serveis municipals a empreses de fora

Manacor ja permet cobrar les taxes municipals de manera telemàtica

El PP denúncia que en el concurs convocat per encarregar-se de la neteja dels arenals de les platges no ha estat convidada cap empresa manacorina

El PP qualifica de “despropòsit i incongruent” la gestió que fa l’equip de govern de Manacor respecte a la municipalització de les platges del municipi. Els conservadors, en un comunicat, han exposat la necessitat de l’Ajuntament a l’hora de disposar d’hores de tractor per netejar els arenals de les platges. Diuen que la contractació del servei s’ha fet mitjançant “un contracte menor (per valor de 15.000 € + IVA) on han estat convidades tres empreses a participar-hi. Però cap de les tres empreses són de Manacor”, retreuen.

Els populars es demanen si des del Consistori no es va convidar a ningú de Manacor. També recorden que en les reunions mantingudes pels distints grups polítics municipals amb motiu el toc de queda, “es va decidir, a instàncies del Partit Popular, que en la mesura legal possible, s’intentaria que les feines encarregades per l’Ajuntament fossin a empreses de Manacor”. Fet que, diuen, no s’està complint en aquest cas concret.

També denuncien que el fet de municipalitzar la gestió de les platges “suposarà la pèrdua de més d’1,2 milions d’euros en els pròxims tres anys”. Demanen a l’equip de govern que rectifiqui en aquest sentit.

Són tendència