Connect with us

Actualitat

Dos homes són detinguts a Manacor per un delicte de robatori amb violència, intimidació i extorsió

Quatre persones són detingudes a Manacor per denúncies falses

Els fets van ocórrer el mes passat, quan la víctima va sofrir una pallissa per intentar vendre en la xarxa una suposada targeta gràfica avariada

Agents de la Policia Nacional a Manacor, han procedit a la detenció de dues persones per un delicte de robatori amb violència i intimidació i extorsió, després d’unes transaccions en un portal de compravenda per internet.

Els fets van ocórrer el mes passat, quan la víctima va vendre una targeta gràfica suposadament avariada, a través d’un portal d’internet de compravenda.

Descontent amb la compra

Dies més tard, el comprador es va posar en comunicació amb el venedor, recriminant-li que la compra no s’ajustava al que ell cercava mostrant el seu malestar.

Dies més tard, la mateixa persona va tornar a posar a la venda una nova targeta gràfica, interessant-se un altre comprador, amb qui va quedar en un indret concret de Manacor per a fer l’intercanvi.

Una vegada en el lloc, la víctima que havia acudit amb la seva parella, va observar que el suposat venedor era la mateixa persona que dies abans ja li havia venut la primera targeta avariada i a qui li havia retret les deficiències que presentava el material.

La trobada va acabar en una baralla, resultant ferit el suposat venedor i la seva parella, apoderant-se els supòsits agressors del material ofert.

Minuts després dels fets, la víctima que va haver de ser atesa de les ferides sofertes en un centre mèdic i que va decidir denunciar l’agressió soferta a la Policia, va rebre un missatge en el mòbil, on se li exigia que havia de fer entrega d’una quantitat de doblers als supòsits agressors per considerar-se estafats.

Després de la denúncia, dues persones van ser detingudes per un delicte de robatori amb violència, intimidació i extorsió.

Són tendència