Connect with us

Esports

Nadal també sofreix “fatiga pandèmica”

Així ho ha reconegut el tennista de Manacor després de derrotar a Alexei Popyrin per un doble 6-3 després d’una hora i 19 minuts a l’Obert de Madrid

Nadal disputarà aquest divendres els quarts de final de l’Obert de Madrid, després de derrotar al jove Alexei Popyrin per un doble 6-3 després d’una hora i 19 minuts de partit.

Haurà de veure’s les cares amb el guanyador de l’enfrontament que tenien previst disputar Alexander Zverev, campió del torneig en 2018, i el britànic Daniel Evans.

Ja en la roda de premsa, el tenista de Manacor ha reconegut que el partit d’aquest dijous ha presentat més dificultats de les que pugui demostrar el resultat final.

La seva compareixença davant els mitjans, ha permès, al marge del partit, poder parlar d’altres assumptes del dia a dia. La bombolla sanitària que viuen els tenistes en el torneig els està privant de poder fer totes aquelles activitats que freqüentaven durant els tornejos per tal de recuperar-se després dels partits.

Ha reconegut que li agradaria sortir una mica del que és la rutina del dia a dia del torneig. Ha explicat que per als tenistes “poder sortir dues hores a sopar ens permetia desconnectar tenint en compte com és un dia normal, havent estat enfocats gairebé tota la jornada en el partit i en la posterior recuperació”.

Nadal també ha dit que, encara que han de quedar-se obligatòriament a l’hotel, “no em queix perquè sempre estem en bons allotjaments i, dins del que cap, tenim a la nostra disposició les coses més importants” expressant novament el seu desig que a poc a poc “poguem tornar a la normalitat”.

Són tendència