Connect with us

Actualitat

Millores al mirador del passeig de Cala Figuera

Millores al mirador del passeig de Cala Figuera

S’ha reforçat la seguretat de la zona

La brigada municipal de l’Ajuntament de Santanyí ha estat fent feina aquestes últimes setmanes al nucli costaner de Cala Figuera. En concret s’ha substituït la barana d’un dels punts més populars del passeig, des d’on es té una de les millors vistes del port, una de les joies del municipi santanyiner. A més de la millora estètica, la inversió suposarà també una millora en la seguretat, ja que s’ha canviat la disposició de les baranes i s’han reforçat els pilars que els aguanten.

Tal com ha explicat la batlessa, Maria Pons, “aquesta actuació al passeig de Cala Figuera era una demanda que ens havien fet els veïnats, i que hem considerat prioritària per al poble. Es tracta d’un punt molt estimat pels residents, i molt atractiu per qui ens visita. L’estructura que hi havia abans havia quedat antiga, i amb una feina ben feta per part de la nostra brigada, el canvi a millor és notable”.

Les obres han estat realitzades per l’equip de picapedrers de la brigada municipal, cosa que ha suposat un estalvi econòmic important. Només s’han hagut de gastar uns 7.000 euros en materials.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència