Connect with us

Actualitat

Troben en un habitatge de Llucmajor una granada de mà de la Guerra Civil

Troben en un habitatge de Llucmajor una granada de mà de la Guerra Civil

Va poder comprovar-se que es trobava sense càrrega pel que no va fer falta procedir a la seva destrucció

La Guàrdia Civil va rebre un avís aquest passat dimecres per part d’un veïnat de Llucmajor, el qual deia haver trobat una granada de mà, mentre realitzava labors de neteja en un habitatge de la localitat que havia heretat recentment d’un familiar.

Va decidir posar en coneixement de la Guàrdia Civil aquest troballa, personant-se una patrulla en el lloc que va poder comprovar que efectivament es tractava d’una granada de mà.

Tot seguit es va activar el Grup de Desactivació d’Explosius de la Guàrdia Civil  i una vegada en el lloc de la troballa els artificiers van comprovar que es tractava d’una granada de mà polonesa ofensiva (Wz- 24), utilitzada durant la Guerra Civil, la qual es trobava sense càrrega pel que no va fer falta procedir a la seva destrucció.

Des de la Guàrdia Civil es recorda a tota persona que pugui trobar qualsevol tipus de projectil o artefacte explosiu, que s’abstinguin de manipular-la, avisant immediatament al telèfon 062, ja que encara que aparentment sembli inservible pot fer explotar.

Són tendència