Connect with us

Esports

La nova pista d’atletisme de Felanitx pot estar llesta aquest estiu i durà el nom de Joan Pons

La nova pista d'atletisme de Felanitx pot estar llesta aquest estiu i durà el nom de Joan Pons

S’està construint a les instal·lacions esportives Sa Mola

Diversos representants polítics de l’Ajuntament de Felanitx van visitar aquest dilluns l’evolució de les obres de la nova pista d’atletisme que des del passat mes de febrer s’està construint a les instal·lacions esportives Sa Mola de Felanitx.

En el transcurs de l’acte el batle Jaume Monserrat, juntament amb el regidor d’esports, Joan Aznar han anunciat que la pista durà el nom del felanitxer Joan Pons, persona vinculada al món de l’esport des de fa quasi mig segle. Una proposta que compta amb el consens polític de tot els grups municipals.

Joan Pons, nascut a Felanitx l’any 1951, ha estat professor d’educació de primària i va ser promotor de l’esport base al llarg de quasi 50 anys, dedicant pràcticament tota la seva vida al club Joan Capó d’atletisme, entrenant i fent acompanyament als atletes.

El mateix Joan Pons s’ha mostrat “sorprès per la proposta, va ser una notícia inesperada i orgullós d’aquest honor que aquesta instal·lació dugui el meu nom. Esper que aquest espai ajudi a agafar impuls, amb un espai digne, còmode i que el nom de Felanitx més a dalt.

Pons ha estat distingit en dues ocasions com a «Persona Física més rellevant en el Foment de l’Esport» els anys 1983 i 1985. L’any 1992 fou una de les persones que va du la Torxa dels Jocs Olímpics d’estiu de Barcelona en el seu pas per les Illes Balears. L’any 2005 va ser guardonat amb la medalla de Felanitx per la seva implicació amb l’esport felanitxer. I ha estat proposat en diverses ocasions pel premi Cornelius Atticus.

Centenars d’atletes de totes les edats han estat sota la seva supervisió, compartint entrenaments i competicions. Va ser també el primer entrenador de l’internacional maratonià Antoni Peña, el millor fondista de les Illes i participant en els Jocs Olímpics d’Atenes l’any 2004.

La nova instal·lació esportiva comptarà amb una pista d’atletisme de 200 m a l’aire lliure, formada per 6 carrils i una recta de 100 m de 8 carrils. S’inclouen també dues rectes per salts de longitud, i àrees per salt d’alçada i llançament de pes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència