Connect with us

Comunitat

Els ciutadans podran demanar cita des de les farmàcies per a poder ser vacunats

A InfoVacunaCovid s’ha detectat una afluència rellevant de telefonades d’usuaris que desconeixen el maneig d’eines digitals o que no disposen de connexió a internet

El Servei de Salut ha arribat a un acord amb el Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) perquè els ciutadans que així ho vulguin puguin demanar, a les farmàcies i per mitjà del web BITCITA, cita per ser vaccinats als centres habilitats.

L’objectiu és orientar i ajudar els ciutadans amb menys coneixements informàtics. A InfoVacunaCovid s’ha detectat una afluència rellevant de telefonades d’usuaris que desconeixen el maneig d’eines digitals o que no disposen de connexió a internet. Per aquest motiu s’ha sol·licitat la col·laboració del COFIB, perquè a partir d’ara els usuaris amb aquests problemes puguin demanar cita per internet, des de les farmàcies, per ser vaccinats.

El Servei de Salut, a fi d’agilitar el procés de vaccinació contra la COVID-19, va posar en marxa el 16 d’abril un sistema nou per demanar cita per mitjà d’internet. Per a això va crear l’aplicació BITCITA, fàcil d’usar, molt intuïtiva i que no precisa de cap formació prèvia. Simplement n’hi ha prou a accedir-hi per mitjà de l’enllaç https://www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19 i registrar-se amb el DNI o CIP autonòmic afegint l’any de naixement.

Fins ara més de 10.000 ciutadans han demanat cita per mitjà de BITCITA per ser vaccinats. En aquests moments ho poden fer els nascuts entre els anys 1952 i 1961.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència