Connect with us

Actualitat

Manacor contracta 33 nous treballadors mitjançant el programa SOIB Reactiva

Manacor contracta 33 nous treballadors mitjançant el programa SOIB Reactiva

Es tracta de xofers, peons i oficials de manteniment, informadors ambientals, una geògrafa, una historiadora de l’art i una auxiliar administrativa

L’Ajuntament de Manacor ha contractat trenta-tres treballadors del programa SOIB Reactiva, un programa de contractació pública adreçada a Ajuntaments i Consells Insulars. Els treballadors s’han incorporat aquest dimarts amb contractes de quatre mesos de durada. El batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat de la directora de l’Oficina del SOIB de Manacor, Catalina Font, i de la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, han donat la benvinguda als nous treballadors municipals en un acte que s’ha celebrat a l’auditori del Conservatori municipal de Música de Manacor.

Pel que fa als perfils professionals dels treballadors que s’incorporen en aquest segon torn del programa SOIB Reactiva, es tracta de xofers, peons de manteniment, oficials de manteniment, informadors ambientals, una geògrafa, una historiadora de l’art i una auxiliar administrativa. Desenvoluparan les seves tasques als departaments de Serveis Generals, Esports, Educació, Urbanisme i Medi Ambient.

El programa SOIB Reactiva s’adreça a persones desocupades per causa de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, a joves menors de 30 anys a l’atur i a persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de mantenir les seves habilitats competencials i facilitar la seva requalificació professional. El programa esta cofinançat amb fons del Fons Social Europeu en el marc dels Programes d’Ocupació Juvenil i Regional 2014 – 2020, amb fons provinents de l’Estat a través de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborales, amb fons per afavorir el turisme sostenible a través de la comissió d’Impuls del Turisme Sostenible (ITS), i també del SOIB.

Es tracta del segon torn del programa SOIB Reactiva de l’Ajuntament de Manacor.

Són tendència