Connect with us

Comunitat

Detingut un home que es feia passar per treballador de l’aparcament de Son Sant Joan per a robar

Detingut un home que es feia passar per treballador de l'aparcament de Son Sant Joan per a cometre robatoris

Va aprofitar que un turista retornava el carret d’equipatges, per a obrir el maleter del cotxe i sostreure diversos efectes

Divendres passat agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció d’un home de 21 anys d’origen palestí, com a presumpte autor d’un delicte de furt perpetrat en les instal.lacions de l’aeroport de Son Sant Joan, a Palma.

Els fets es van produir el passat dia 29 d’abril, després de rebre una denúncia per part d’un turista que donava compte de la sostracció de diversos ordinadors i altres efectes valorats en més de quatre mil euros, de l’interior del maleter del seu vehicle que estava estacionat en l’aparcament de l’aeroport.

El lladre va aprofitar el moment que la víctima retornava el carret porta equipatges al seu lloc, després d’haver introduït les seves pertinences en el maleter de l’automòbil, que es trobava sense el tancament de la porta activat.

El detingut portava una armilla groga reflectora i un capell, pel que sembla per a camuflar-se com a empleat de l’aparcament i que havia aprofitat un moment de descuit dels turistes per a apropiar-se dels efectes que hi havia dins del maleter.

El presumpte autor, al qual li consten antecedents policials, va poder ser detingut i va passar a disposició judicial.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència