Un home és detingut a Manacor després d'agredir al conductor d'un autobús i causar danys al vehicle
Connect with us

Actualitat

Un home és detingut a Manacor després d’agredir al conductor d’un autobús i causar danys al vehicle

Un home és detingut a Manacor després d'agredir al conductor d'un autobús i causar danys al vehicle

L’arrestat, moments abans dels fets, va manifestar la seva disconformitat amb la tarifa del servei

Els fets s’han conegut aquest dilluns, però es van produir la setmana passada. Concretament dijous passat, quan els agents de la Policia Nacional a Manacor van procedir a la detenció d’un home, d’origen argentí de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte de danys i lesions, suposadament per agredir al conductor d’un autobús de línia de passatgers i fracturar el vidre de protecció anti-covid, després d’una discussió pel preu del servei.

Els fets es van produir al voltant de les 13.00 hores, quan un conductor d’una línia de transport que cobreix diversos itineraris entre Manacor i diversos pobles del Llevant, va requerir a la policia ja que havia estat agredit per un usuari. La víctima va informar que moments abans va pujar a l’autobús un home i va demanar pel preu del trajecte, mostrant la seva disconformitat amb l’import del bitllet que li hi havia dispensat el conductor, mantenint una petita discussió.

En un moment donat, i actuant per darrere del vidre va agredir al conductor, propinant-li diversos cops de puny al mateix temps que li cridava. La víctima tan sols va poder tapar-se amb els braços per a evitar que li continués colpejant en la cara. L’agressor va intentar treure al conductor de l’habitacle i per a això li va tirar del braç, trencant-li la corretja del rellotge. En veure que no podia tirar d’ell, va propinar una colzada contra el vidre de protecció anti-covid de l’autobús, fracturant-lo.

Els agents desplaçats fins al lloc on van ser requerits, van localitzar minuts després al supòsit agressor i van procedir a la detenció del mateix com a presumpte autor d’un delicte de danys i lesions, estant valorats els danys provocats en uns sis-cents euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com