Connect with us

Actualitat

Tres homes són detinguts a Manacor per tràfic de drogues

Tres homes són detinguts a Manacor per tràfic de drogues

Localitzats en diversos compartiments d’un cotxe substancies estupefaent, doblers fraccionats i sis telèfons mòbils

Divendres passat, agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a la detenció de tres homes, dos d’ells de nacionalitat espanyola de 46 i 56 anys i un d’origen dominicà de 37 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir sobre les 14.00 hores, quan una patrulla de seguretat ciutadana de la Policia Nacional, va observar un automòbil amb dos homes dins, un en el seient del conductor i un altre en el seient posterior, i un tercer home dempeus recolzat en la finestreta, el qual en adonar-se de la presència policial va llançar dues bossetes sota el vehicle, que pel que sembla contenien cocaïna.

Els agents es van aproximar al vehicle, mostrant-se els tres homes molt nerviosos, localitzant, sota el vehicle, dues bossetes tancades amb substància, procedint a la identificació i escorcoll dels tres homes, portant dos d’ells doblers en bitllets fraccionat.

Posteriorment els policies van realitzar una inspecció a l’interior de l’automòbil intervingut, on trobaren en diversos compartiments, més bitllets fraccionats, diversos telèfons mòbils així com un pot de vidre i set sobres amb més cocaïna.

Substància, doblers en efectiu i mòbils que van ser intervinguts als detinguts.

Els agents van requerir la intervenció dels guies canins per si hi hagués més substància i objectes a l’interior, marcant l’animal diverses zones on es van intervenir una balança de precisió, diversos telèfons mòbils i altres efectes. Les substàncies intervingudes van donar positiu a cocaïna, llançant un pes de més de dos-cents grams d’aquesta substància.

En vista dels fets, els agents van procedir a la detenció dels tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, passant els mateixos al jutjat de Manacor, on l’autoritat judicial va decretar presó provisional.

Són tendència