Connect with us

Vist a les xarxes

La furgoneta que ‘circula’ a tota pastilla pel WhatsApp

La furgoneta que 'circula' a tota pastilla pel WhatsApp

El radar camuflat de la Guàrdia Civil de Trànsit que sanciona a tot allò que es mou per sobre dels 80 km/h en la Via de Cintura de Palma

El caçador caçat. Podríem dir, sense por d’equivocar-nos, que molt probablement és una de les imatges més compartides, des de fa dies, entre els usuaris mallorquins del servei de missatgeria instantània.

Fa referència a la camuflada furgoneta, de color gris, que pertany a la Guàrdia Civil de Trànsit, i que dur incorporat un radar. El missatge adverteix que circula, gairebé diàriament, a 80 km/h per la Via de Cintura de Palma i quan li avances a més velocitat de la permesa, ‘t’obsequien’ amb una foto perquè recordis el moment passat uns dies.

Les sempre maleïdes sanciones de tràfic (tan merescudes a vegades), i que tan poc ajuden als ciutadans a l’hora d’intentar sobreviure a la dificilíssima conjuntura social i econòmica del moment.

Per cert, a la foto original pot veure’s clarament el número de matricula de la furgoneta en qüestió. En el nostre cas, hem decidit ocultar-la davant la suposada prohibició, malgrat que la norma no és prou clara en aquest sentit, a l’hora de difondre en internet fotografies de vehicles en les quals sigui llegible la matrícula, al marge de si es tracta de cotxes oficials o de particulars.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència