Connect with us

Oci i Cultura

Surt a la venda ‘Retorn’ (Volum I), el darrer disc d’Anegats

Surt a la venda 'Retorn' (Volum I), el darrer disc d'Anegats

El segon volum veurà la llum el pròxim mes d’Octubre

El format físic del ‘Retorn’ (Volum I) d’Anegats ha sortit a la venda, aquest divendres, 30 d’abril. L’últim treball discogràfic del grup de Son Servera consisteix en dos volums. Per poder escoltar el segon, haurem d’esperar fins al pròxim mes d’Octubre.

La discogràfica es refereix a ‘Retorn’ que incorpora “una delicada sonoritat acústica i una evolució intimista lluny del contundent rock habitual de la banda. Amb forma d’Ep de 6 temes, hi trobam lletres amb un grau just de sinceritat i poesia, d’experiència personal i d’intimitat. Un retorn  amb el que volen oferir un humil acte de gratitud, de retornar als sus oients el privilegi que tenen de fer música”.

Per a produir la primera entrega de ‘Retorn’ han comptat amb els productors Rafel Rigo i Dimas Frías (Urban Produccions).

Concerts presentació

La presentació en directe tindrà lloc aquest mateix divendres, dia 30, a les 21 hores i el dissabte 1 de maig a les 12 i a les 21 hores al Teatre de Lloseta.

També han confirmat actuacions a Campos, dia 7 de Maig al camp d’esports (20:00h) i a Sóller, dia 8 de Maig al camp de’n Maiol. (entrades exhaurides)

Són tendència