Connect with us

Societat

WhatsApp permetrà veure vídeos i seguir conversant alhora

De moment és una opció només per alguns usuaris d’iPhone

WhatsApp ha afegit dues millores més que interessants a les seves aplicacions després d’una actualització recent: poder mantenir fixes les converses més importants a la part alta de la llista, i la possibilitat de veure vídeos de YouTube de forma ràpida sense sortir de l’aplicació.

La primera mesura, fixar converses és una molt esperada pels usuaris més avesats, que envien més missatges cada dia i a més persones. A major quantitat de xats oberts, més difícil es fa trobar la persona o grup adequat als quals volem dirigir-nos cada vegada. Fixar les converses a WhatsApp és doncs, una mesura que augmenta la usabilitat i redueix la càrrega cognitiva durant l’ús de la popular aplicació.

Fixar converses i veure vídeos en un marc flotant són dos avanços clars que milloren la usabilitat de WhatsApp

La possibilitat de veure vídeos de YouTube sense sortir de WhatsApp de moment està en proves, però és una funcionalitat que sens dubte farà les delícies dels seus usuaris. No hi ha res que de moment indiqui que estarà limitat als vídeos de YouTube en el futur, tot i que de moment sí que serà així de sortida. Aquesta nova funcionalitat, de moment, és una opció que només poden utilitzar alguns usuaris d’iPhone.

Són tendència