Connect with us

Vist a les xarxes

Sanitat decideix retrassar quatre setmanes més la decisió sobre la segona dosi d’AstraZeneca

La campanya de vacunació contra la grip supera les previsions del Servei de Salut

En el conjunt de l’estat, hi ha més d’un milió de persones menors de 60 anys pendents de saber que succeeix finalment amb el seu procés d’immunització

La Comissió de Salut Pública ha decidit aquest divendres retrassar quatre setmanes més la presa d’una decisió sobre la segona dosi de la vacuna d’AstraZeneca, a l’espera dels resultats d’un estudi per a conèixer l’eficàcia i seguretat de combinar aquesta injecció amb una segona de Pfizer, segons ha anunciat el Ministeri de Sanitat en un comunicat.

Sobre la taula estava què fer amb un grup que supera el milió de persones, format fonamentalment per treballadors essencials: policies, personal d’emergències, funcionaris de presons, professors i sanitaris. Aquests col.lectius professionals van començar a rebre les injeccions el passat 9 de febrer i el 4 de maig es compleixen 12 setmanes des de la primera dosi: és l’interval que la fitxa tècnica del medicament recomana entre les dues inoculacions. El que ha decidit la comissió és allargar aquest termini a 16 setmanes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència