Connect with us

Comunitat

El Govern estima que un 15 % dels majors de 80 anys encara no han rebut la vacuna

Comença la campanya de vacunació contra la grip

Per aquesta raó, Salut ha habilitat un número de telèfon (971.211.998) perquè els possibles afectats puguin comunicar la seva situació

La Conselleria de Salut i Consum ha habilitat el telèfon 971.211.998 per a intentar contactar amb totes les persones residents a Balears majors de 80 anys que encara no hagin estat vacunades amb l’objectiu d’arribar al 100% de la població.

Segons ha informat el Govern aquest dijous en un comunicat, aquest número de telèfon estarà disponible perquè els possibles afectats puguin comunicar la seva situació.

El telèfon està dirigit a residents a Balears que poden tenir targeta sanitària vinculada a una mútua d’assegurances, persones que hagin canviat la seva adreça o número de telèfon i no hagin pogut ser localitzades, o els qui en una primera cita van rebutjar ser vacunats i ara hagin canviat d’opinió, entre altres possibles casos.

Salut estima que pot haver-hi aproximadament un 15 per cent de les persones majors de 80 anys que encara no han rebut cap tipus de vacuna. A més, a mesura que finalitzi la vacunació dels següents grups (70-79 anys; 60-69 anys) aquest número de telèfon anirà incloent a aquests grups de població.

Són tendència