Connect with us

Vist a les xarxes

Pfizer diu ara que els menors també hauran de vacunar-se

Nou canvi: El govern espanyol exclou finalment als nins i nines de 14 anys dels passejos

El cofundador del laboratori creu que tindria molt de sentit perquè també hi ha hagut casos greus en infants i sobretot perquè reforçaria la immunitat social

La farmacèutica Pfizer ha explicat en aquestes últimes hores que serà necessari vacunar també als nins i nines una vegada s’hagi avançat en la vacunació de tots els adults. Ho ha confirmat en una entrevista amb diversos mitjans europeus el cofundador del laboratori BioNTech,Ugur Sahin.

El representant de Pfizer creu que la mesura tindria molt de sentit perquè també s’han produït molts de casos greus en infants i sobretot perquè reforçaria la immunitat social. Així i tot, encara no se’n tenen dades concretes perquè l’estudi clínic entre els més petits encara no s’ha tancat.

Sahin també ha reafirmat un fet que ja es va anunciar setmanes enrere i que fa referència al fet que serà necessària una tercera dosi al cap de nou mesos de la segona.

A l’entrevista explica que durant els sis primers mesos l’efectivitat de la vacuna passa del 95 al 91%, però que a partir del vuitè mes, els anticossos disminueixen de manera significativa. Per aquesta raó, no descarta que sigui necessària una dosi de reforç periòdicament, com ja passa amb la vacuna de la grip.

Són tendència