Connect with us

Comunitat

Més enllà del 9 de maig: El Govern vol mantenir el ‘toc de queda’

Se situa per sota dels 400 casos per cada 100.000 habitants

Patricia Gómez defensa que ha estat una mesura “molt eficaç” per al control de la pandèmia i diu que els experts consideren “oportú” que es mantingui

Els ciutadans acumulam gairebé set mesos consecutius convivint amb una mesura tan extraordinària com a excepcional, en una societat democràtica, com és el toc de queda.

El govern espanyol ja va anunciar setmanes enrere que no tènia intenció de prolongar-ho més enllà del pròxim 9 de maig. Aquest fet va ser motiu de preocupació entre alguns executius territorials, Balears entre ells, partidaris de mantenir en vigor aquesta mesura, però que únicament pot decidir el govern de l’estat.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha reiterat aquest dimecres que el toc de queda ha estat una mesura “molt eficaç” per al control de l’expansió de la pandèmia i que els experts consideren “oportú” que es mantingui, per la qual cosa Balears serà un dels territoris que en el pròxim Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut reclamarà que l’Estat posi a l’abast dels Executius autonòmics els instruments legals necessaris per a poder continuar aplicant-ho.

Així ho ha confirmat aquest dimecres la consellera en declaracions als mitjans abans de participar en la inauguració de les Jornades Sedisa a Palma.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència