Connect with us

Vist a les xarxes

Continuen les amenaces a polítics: Zapatero rep també una carta amb bales

Dins del sobre, adreçat a l’expresident del govern espanyol, hi havia dos cartutxos del calibre 38

El sistema de seguretat de Correus, aquesta vegada sí, ha interceptat aquest dimecres una altra carta amb bales dirigida, aquesta vegada, a l’expresident espanyol José Luís Rodríguez Zapatero. Dins del sobre hi havia dos cartutxos del calibre 38. El sobre l’han interceptat abans que arribés al seu destinatari.

Amb aquestes ja són sis les cartes amb amenaces que han rebut en aquests últims dies diferents càrrecs públics i polítics. Les altres anteriors anaven adreçades al ministre de l’Interior Grande-Marlaska, Pablo Iglesias, la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Aquest dimecres, la direcció d’Unidas Podemos també ha confirmat l’existència d’una nova carta amb projectils i una amenaça de mort contra Pablo Iglesias. La va interceptar Correus ahir dimarts.

Per la seva banda, l’Associació Facua ha denunciat a la Fiscalia una botiga en línia que ven samarretes amb la imatge de Pablo Iglesias ensangonat en una diana i la frase “temporada de tir al marquès” o “es cerca viu o mort”.

Facua ha denunciat a la Fiscalia una botiga en línia que ven samarretes amb la imatge de Pablo Iglesias ensangonat en una diana i la frase “temporada de tir al marquès” o “es cerca viu o mort”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència