Connect with us

Esports

Ha arribat l’hora que el públic torni als estadis de futbol?

Ha arribat l'hora que el públic torni als estadis de futbol?

El govern de l’estat sondeja autoritzar un 25% d’aforament als camps de Primera i Segona les quatre darreres jornades del campionat

És una possibilitat que alguns mitjans esportius han ressaltat en aquestes últimes hores. I és que el govern de l’estat estaria treballant amb la previsió de possibilitar el retorn de públic als estadis de futbol de Primera i Segona en les darreres quatre jornades de la temporada.

Aquesta possibilitat també va ser confirmada per la portaveu del govern espanyol, Maria Jesús Montero, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d’aquest dimarts. Montero va dir que “el govern espanyol actuarà sempre, també en aquesta matèria en relació amb públic als esdeveniments esportius, amb el que es dicti per part de les autoritats sanitàries”. La ministra, però, va aclarir que “ara mateix no estem en condicions de confirmar cap qüestió, però sí de saber que s’hi està fent feina en aquest sentit”.

La pilota es troba ara mateix sobre la teulada de les autoritats sanitàries. Els terminis proposats per l’executiu espanyol són que els camps de futbol puguin acollir un 25% de l’aforament d’aquí a dos caps de setmana, el del 8 i el 9 de maig.

Si finalment es permet l’entrada de públic, podria coincidir amb una de les jornades que poden decidir el campionat de la Lliga a Primera Divisió. El Camp Nou estrenaria aquesta mesura en el partit del 8 de maig contra l’Atlètic de Madrid.

Són tendència