Connect with us

Oci i Cultura

El comerç d’Algaida dona la benvinguda a la primavera

El comerç d'Algaida dona la benvinguda a la primavera

Presentada la “Campanya de primavera 2021” promoguda per l’Ajuntament que aposta per la promoció del comerç local, el treball en xarxa i el medi ambient

L’Ajuntament d’Algaida i l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa han presentat la “Campanya de primavera 2021″, que en aquesta edició conjuga la promoció del comerç local, el treball en xarxa i el medi ambient.

En el marc de la campanya, a banda del sorteig de 20 vals de compra per valor de 50 € cada ún, els clients podran obtenir una bossa artesana de tela reutilitzable cosida totalment a mà per part del grup de cosidores de Pina i també del de costura de l’Associació de Gent Gran d’Algaida, Pina i Randa.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana, explica que “la iniciativa pretén fer més atractives les compres al municipi i afavorir la relació entre el comerciant i el client amb el regal d’una bossa reutilitzable. També es pretén remarcar algunes de les funcions del comerç de proximitat: tenir cura del medi ambient i de l’entorn més proper al poble”.

“La iniciativa pretén fer més atractives les compres al municipi i afavorir la relació entre el comerciant i el client amb el regal d’una bossa reutilitzable”, segons ha explicat la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana.

La campanya comença aquest pròxim 1 de maig i acaba el 31 del mateix mes. Per a participar-hi els clients han d’emplenar una targeta que s’ha repartit amb l’agenda Primavera. En anar a comprar a qualsevol negoci o empresa del municipi (4 negocis diferents) els hi han de posar un segell o firmar a cada una de les caselles. En tenir la targeta completa es pot anar a recollir la bossa a l’Ajuntament d’Algaida els dimarts, dimecres i dijous de 9.00 a 13.00 h. Hi ha un límit de producció de bosses de 250 que es lliuraran per ordre de participació.

Totes les targetes entregades amb els 4 segells de diferents negocis, participen en un sorteig de 20 vals de compra per valor de 50,00 € cada un. Es podran bescanviar a qualsevol negoci del municipi. Important: totes les targetes participen del sorteig, encara que no hagin pogut obtenir bossa de tela per acabament del producte.

Són tendència