Connect with us

Oci i Cultura

El comerç d’Algaida dona la benvinguda a la primavera

El comerç d'Algaida dona la benvinguda a la primavera

Presentada la “Campanya de primavera 2021” promoguda per l’Ajuntament que aposta per la promoció del comerç local, el treball en xarxa i el medi ambient

L’Ajuntament d’Algaida i l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa han presentat la “Campanya de primavera 2021″, que en aquesta edició conjuga la promoció del comerç local, el treball en xarxa i el medi ambient.

En el marc de la campanya, a banda del sorteig de 20 vals de compra per valor de 50 € cada ún, els clients podran obtenir una bossa artesana de tela reutilitzable cosida totalment a mà per part del grup de cosidores de Pina i també del de costura de l’Associació de Gent Gran d’Algaida, Pina i Randa.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana, explica que “la iniciativa pretén fer més atractives les compres al municipi i afavorir la relació entre el comerciant i el client amb el regal d’una bossa reutilitzable. També es pretén remarcar algunes de les funcions del comerç de proximitat: tenir cura del medi ambient i de l’entorn més proper al poble”.

“La iniciativa pretén fer més atractives les compres al municipi i afavorir la relació entre el comerciant i el client amb el regal d’una bossa reutilitzable”, segons ha explicat la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana.

La campanya comença aquest pròxim 1 de maig i acaba el 31 del mateix mes. Per a participar-hi els clients han d’emplenar una targeta que s’ha repartit amb l’agenda Primavera. En anar a comprar a qualsevol negoci o empresa del municipi (4 negocis diferents) els hi han de posar un segell o firmar a cada una de les caselles. En tenir la targeta completa es pot anar a recollir la bossa a l’Ajuntament d’Algaida els dimarts, dimecres i dijous de 9.00 a 13.00 h. Hi ha un límit de producció de bosses de 250 que es lliuraran per ordre de participació.

Totes les targetes entregades amb els 4 segells de diferents negocis, participen en un sorteig de 20 vals de compra per valor de 50,00 € cada un. Es podran bescanviar a qualsevol negoci del municipi. Important: totes les targetes participen del sorteig, encara que no hagin pogut obtenir bossa de tela per acabament del producte.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència