Connect with us

Actualitat

Capdepera assumirà el cost íntegre dels serveis destinats a persones amb dependència

El Consistori bonificarà el cent per cent del centre de dia, teleassistència, ajuda a domicili i menjar a domicili

L’Ajuntament de Capdepera assumirà a partir d’aquest mes d’abril i fins al proper mes de desembre el cost íntegre dels serveis socials municipals adreçats a persones en situació de dependència i/o vulnerabilitat.

En concret, l’Ajuntament es farà càrrec del cost del servei del centre de dia (tant les places municipals com les places per a persones en situació de dependència), el servei de teleassistència i els serveis d’ajuda a domicili i de menjar a domicili. D’aquesta manera, les persones usuàries d’aquests serveis no hauran d’abonar una part del cost com feien fins ara.

El Consistori ha decidit posar en marxa aquesta nova mesura amb l’objectiu de donar suport als col·lectius més vulnerables del municipi que davant la crisi sociosanitària provocada per la Covid-19 han vist afectada la seva situació.

El regidor de Serveis Socials de Capdepera, Javier García, ha explicat que “amb aquestes decisions volem pal·liar els efectes de la crisi en alguns dels col·lectius més afectats, com és el cas de les persones en situació de dependència”.

Són tendència