L'associació d'Usuaris del Tren denuncien que les noves tarifes del servei "són una pujada encoberta de preus"
Connect with us

Comunitat

Els usuaris del tren denuncien que les noves tarifes del servei “són una pujada encoberta de preus”

Aquest dimarts s’han reunit amb el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, per tal de fer-li arribar les seves queixes i sugerencies

El nou sistema tarifari que aplica el Govern al Transport Interurbà de Balears, al TIB, no acaba de satisfer als usuaris del servei. Aquest dimarts, s’han reunit amb el conseller de Mobilitat del Govern, Josep Marí, i li han demanat la seva revisió. Denuncien que els canvis, més que un estalvi per als qui més ho utilitzen, han estat una pujada encoberta per a la immensa majoria.

Segons la presidenta de l’Associació d’Usuaris del Tren, Teresa Sastre, aquest sistema és més costós que l’anterior i no premia a cap usuari. Avui han traslladat el seu malestar al responsable del Govern. Sastre també ha assegurat que “ha molestat molt entre els usuaris la penalització de 50 cèntims que carreguen si no valides la targeta a la sortida” i que és greu que es faci així, ja que moltes vegades es pot deure a un error de les màquines.

El conseller ha explicat que el nou sistema tarifari està aconseguint que els usuaris optin per la targeta intermodal cada vegada més i deixin d’adquirir els bitllets senzills, fet que es tradueix en un abaratiment del cost en viatges.

En el transcurs de la trobada s’han aportat dades a l’associació sobre els preus dels bitllets i el nombre de viatgers en aquests darrers mesos i s’han emplaçat a una nova reunió per seguir valorant i aportant propostes sobre el nou sistema tarifari.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència