Connect with us

Actualitat

Les obres d’ampliació de l’Hospital de Manacor començaran a l’octubre i duraran 4 anys

Les obres d'ampliació de l’Hospital de Manacor començaran a l’octubre i duraran 4 anys

Consistiran en la construcció de dos edificis annexos que acolliran les consultes externes, hospitalització i hemodiàlisi on ara hi ha l’aparcament, que passarà a ser soterrat

El Consell de Govern va aprovar aquest dilluns el projecte de la inversió declarada d’interès autonòmic de les obres de l’Hospital de Manacor, després d’haver passat tots els tràmits administratius necessaris. Les actuacions previstes pel Servei de Salut tenen un pressupost de 76,2 milions d’euros.

Les obres d’ampliació començaran el pròxim mes d’octubre i es prolongaran durant 4 anys. El projecte de reforma i ampliació preveu la construcció de nous edificis i la reforma de l’actual que -després de 24 anys- ha quedat petit per atendre tota la població de la comarca del Llevant. Cal recordar que fa 24 anys l’Hospital atenia una població propera als 108.000 habitants. En el dia d’avui atén més de 152.000 persones dels 15 municipis que formen part de l’àrea d’influència de l’Hospital. Això vol dir 44.000 persones més que quan va obrir les portes per primera vegada.

La segona fase del Pla Director del centre i consistirà en la construcció de dos edificis annexes a l’actual que es destinaran a consultes externes, hospitalització i hemodiàlis on ara hi ha l’aparcament, que passarà a ser soterrat.

Són tendència