Connect with us

Societat

Manacor ofereix unes jornades de portes obertes virtuals a les famílies de cara al nou període d’escolarització

www.triaelteucentre.cat

Mitjançant la web impulsada pel departament d’Educació www.triaelteucentre.cat

El proper dilluns dia 3 de maig s’inicia el termini per a realitzar el tràmit d’admissió per als infants que enguany compleixen tres anys i també per a aquells que han d’accedir a una nova plaça als nivells d’Educació Primària, ESO i Educació Especial.

Per aquesta raó, la web impulsada pel departament d’Educació de l’Ajuntament de Manacor www.triaelteucentre.cat ofereix unes jornades de portes obertes virtuals amb l’objectiu de proporcionar tota la informació necessària a les famílies per a realitzar les inscripcions.

El període d’admissió de sol·licituds comença dia 3 de maig i estarà obert fins dia 14 de maig. A la pàgina web s’hi pot trobar informació sobre els centres d’educació infantil i d’educació de 3 a 12/16 anys de tot el municipi, com són el CP Es Canyar, el CEIP Jaume Vidal i Alcover, el CC La Salle, el CEIP Mestre Pere Garau (Son Macià), el CEIP Molí d’en Xema, el CC Puresa de Maria, l’EI Sa Graduada, el CC Sant Francesc d’Assís, el CC Sant Vicenç de Paül, el CEIP Sa Torre, el CEIPIEEM Simó Ballester, el CEIP Mitjà de Mar (Porto Cristo), el CEIP Ses Comes (Porto Cristo) i el CEIP Talaiot (s’Illot).

A la pàgina web, les persones interessades hi poden trobar informació sobre el projecte educatiu de cada centre, així com els horaris i serveis que ofereix, a més de fotografies de les instal·lacions, etcètera.

Aquest servei en línia es va posar en marxa durant el període d’escolarització del curs 2020-21 en ple confinament domiciliari degut a la COVID-19, amb l’objectiu de facilitar els tràmits i la informació a les famílies de Manacor. Enguany, la informació s’ha actualitzat i s’ha mantingut el servei en línia ja que ha resultat ser una eina profitosa per a la comunitat educativa.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com