Connect with us

Vist a les xarxes

Remeten una amenaça de mort a la ministra Reyes Maroto i l’autor és localitzat poc després

Remeten una amenaça de mort a la ministra Reyes Maroto i l'autor és localitzat poc després

El sobre que va ser rebut en el Ministeri d’Indústria contenia un escrit amb una navalla amb gotes de sang

L’últim càrrec polític que en aquestes últimes hores hauria rebut una amenaça de mort és l’actual ministra d’Indústria i Turisme, Reyes Maroto (que figura en les llistes socialistes en les pròximes eleccions del 4 de maig a Madrid). Pel que sembla, divendres passat es va rebre en les pròpies dependències del Ministeri d’Indústria un sobre dirigit a la mateixa ministra, però que no ha estat obert fins a aquest dilluns.

En el seu interior, figurava un escrit amb amenaces de mort, acompanyat d’una navalla que contenia algunes gotes de sang.

Els fets han estat denunciats a la Policia i hores després ha pogut ser detingut el presumptament autor d’aquests fets, segons han informat fonts policials.

Es tractaria d’un veïnat de la zona d’El Escorial, a Madrid, amb greus problemes de salut mental i diagnosticat d’esquizofrènia. La policia no ha volgut desvelar la identitat del suposat responsable de les amenaces perquè diu que el tema ja és als tribunals i hi ha oberta una investigació judicial per aclarir els fets.

Trobar-lo no hauria estat difícil perquè, segons diversos mitjans, l’home hauria afegit el seu nom, cognoms i adreça real al remitent del sobre.

Segons han confirmat fonts de la investigació a diversos mitjans, l’home no tindria cap relació amb els altres casos d’amenaces que es van conèixer la setmana passada, quan Pablo Iglesias, Fernando Grande-Marlaska i la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez, van rebre sobres amb bales en el seu interior .Uns casos que se segueixen investigant.

Són tendència