Connect with us

Actualitat

Capdepera: Tercera edició consecutiva de la campanya ‘Suma’t al civisme’

Una campanya de conscienciació cívica adreçada als visitants i residents del municipi

L’empresa adjudicatària del servei de neteja i jardineria de Capdepera, Coexa, ha començat aquest dilluns la tercera edició consecutiva de la campanya Suma’t al civisme, emmarcada dins el Pla Bon dia, una campanya de conscienciació cívica adreçada als visitants i residents de Capdepera.
Suma’t al civisme té dos eixos d’actuació: la neteja viària (en la qual s’inclouen els animals domèstics; les pintades i grafits; el manteniment del mobiliari urbà; la utilització de les papereres…) i la convivència cívica (que inclou el compliment de l’ordenança municipal i el civisme nocturn). D’aquests aspectes se n’informarà en tres tipus d’actuacions: informativa presencial, informativa virtual i informativa als establiments hotelers.

Pel que fa a l’actuació presencial, té una durada de 52h i s’allargarà des del 17 de juliol fins el 31 de juliol. Consisteix en que dues educadores informaran a peu de carrer els visitants i residents de Capdepera sobre les actuacions correctes en quant als eixos esmentats. Les educadores rotaran per diferents llocs del municipi, com ara els mercats setmanals de Capdepera i Cala Rajada, les platges de Son Moll, la carretera de cala Agulla i la plaça dels Pins.

L’actuació virtual consisteix a penjar al web de l’Ajuntament de Capdepera i a les diverses xarxes socials municipals tot el material de la campanya; i l’actuació informativa als establiments hotelers consisteix en la visita individualitzada a cadascun dels 53 hotels del municipi per informar-los-en i facilitar-los el material informatiu per a que el donin a conèixer als clients.

Són tendència