Connect with us

Comunitat

Una discussió de parella acaba en un atropellament mortal a Palma

Una discussió de parella acaba en un atropellament mortal a Palma

Una dona de 38 anys, de nacionalitat espanyola, ha estat detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi

Dimecres passat agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció d’una dona de 38 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi, en el qual es va produir la defunció d’home amb qui tenia una relació sentimental, tractant-se de la seva parella.

Els fets es van produir el passat 12 de març en el polígon de Son Valentí de Palma, quan passada la mitjanit es va rebre una cridada telèfonica en els serveis d’emergències, en els quals una dona sol·licitava presència d’una ambulància ja que la seva parella havia sofert un cop al cap.

La interlocutora va indicar que tots dos estaven a l’interior del vehicle amb la porta oberta. D’acord amb la seva versió, la conductora hauria iniciat la marxa del cotxe i després s’hauria adonat que ell es trobava estès a terra.

Al lloc va acudir una ambulància i una dotació policial que va traslladar a la víctima a l’Hospital de Son Espases, ingressant en l’UCI, fins que l’endemà va morir.

Segons la versió oficial dels fets, l’home s’hauria pujat al capó del vehicle per a evitar que la dona partís amb el cotxe, fins que la víctima va caure violentament a terra.

Dies després dels fets, la dona hauria abandonat l’illa i es trobava residint en un poble de Catalunya, on va poder ser localitzada i posteriorment detinguda per un presumpte delicte d’homicidi.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència