Connect with us

Vist a les xarxes

El segon debat electoral de Madrid acaba abans d’hora

El segon debat electoral de Madrid acaba abans d’hora

Pablo Iglesias ha abandonat la trobada organitzada per la Ser quan la representant de Vox ha posat en dubte l’autenticitat de les cartes que amenacen de mort la seva família

El segon debat electoral de Madrid, celebrat aquest divendres, ha acabat abans d’hora perquè tots els candidats dels partits d’esquerra l’han abandonat. Era el debat convocat per la Cadena Ser que havia d’acabar a les 13 hores i ho ha fet a les 12 h.

Pablo Iglesias ha abandonat els estudis precipitadament perquè la candidata de Vox ha posat en dubte l’autenticitat de les cartes que amenacen de mort Iglesias , Marlaska i la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez.

Vox ja havia acusat a Iglesias d’inventar-s’ho tot. Ho ha fet a primera hora del matí, unes hores abans del debat. Podemos havia advertit que si no hi havia rectificació suspendrien tots els debats que queden.

El de la Ser, on hi havia tots els candidats menys la candidata del PP, Isabel Díaz Ayuso, ha començat, però Rocío Monasterio, de Vox, ha dit que no creia a Iglesias i el líder de Podemos ha decidit abandonar la taula: “Si no es retracta i permeteu que continuï en aquest debat, crec que esteu cometent un error blanquejant que aquesta gent pugui estar aquí defensant coses que van en contra de la democràcia”, ha manifestat Iglesias.

I a la sortida ha explicat que se n’anava a una comissaria a denunciar el setge de la ultradreta a Podemos i la carta amb les amenaces de mort. D’aquesta carta n’han fet una foto que posteriorment ha penjat a les xarxes socials.

Vox en paral·lel també presumeix a les xarxes d’haver expulsat Iglesias del debat de la Ser.

Després del que ha passat aquest divendres, la cadena de televisió La Sexta ha decidit cancel·lar el seu debat previst per al 26 d’abril.

Són tendència