Connect with us

Actualitat

L’avinguda Pintor Miquel Vives de Cala Bona ja està oberta a la circulació

Una vegada acabes les obres de reurbanització de la zona

L’avinguda Pintor Miquel Vives de Cala Bona ja està oberta a la circulació una vegada acabes les obres de reurbanització de la zona. Aquestes obres, que es varen iniciar ja començada la temporada turística, han servit per dotar a la zona d’alguns serveis bàsics i fer algunes millores d’accessibilitat, seguretat i sostenibilitat i han estat finançades en la seva totalitat pel Pla d’Ajuts del Consell de Mallorca.

L’Ajuntament de Son Servera, des de l’àrea d’Urbanisme dirigida, primer per Antoni Servera, actual Batle, i, actualment, per Natalia Troya, ha treballat conjuntament amb l’empresa responsable de les obres per accelerar al màxim l’execució i provocar les menors molèsties possibles als veïnats, hotelers i comerços i als visitants. “Sabíem que no era el millor moment per dur a terme aquestes millores”, explicà Toni Servera, actual Batle i regidor d’Urbanisme en el moment que es posaren en marxa les obres, “però les ajudes del Consell ens obligava a dur a terme l’obra abans 31 d’agost i el que no ens podíem permetre és perdre un ajut com aquest”. “Hem d’agrair la comprensió i paciència que han tengut els veïnats, empresaris i treballadors de la zona perquè, per molt que ens hem esforçat, de ben segur que els hem creat alguna molèstia”, continua.

Les millores han consistit en la dotació de serveis de xarxes pluvials, la construcció de voravies, nova pavimentació de la via pública, soterrament de les xarxes d’electricitat i de telefonia, recol·locació i millora de les parades de bus i dotació de nou enllumenat públic amb tecnologia LED

El projecte, amb un cost de 350.000 euros, ha consistit en la dotació de serveis de xarxes pluvials, la construcció de voravies, nova pavimentació de la via pública, soterrament de les xarxes d’electricitat i de telefonia, recol·locació i millora de les parades de bus i dotació de nou enllumenat públic amb tecnologia LED.

L’Ajuntament de Son Servera ha invertit durant aquest 2017 més d’1.500.000 € en millores a Cala Millor i a Cala Bona a través de diferents projectes. Una 53 per cent d’aquesta inversió prové d’ajuts i subvencions d’altres institucions com el Consell de Mallorca o del Govern Balear que determinen la data d’execució i finalització d’obres per tal de justificar la inversió. La resta de la inversió prové de recursos propis com el romanent de tresoreria, el que no fa augmentar el deute de l’Ajuntament.

El darrer trimestre de l’any, i ja fora de temporada, estan previstes actuacions de millora urbanística en el carrer  Rafalet, una zona del passeig Marítim, la dotació com a zona de vianants del carrer Pere Antoni Servera i millores del carrer Joana Roca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència