Connect with us

Actualitat

Llucmajor repartirà 3,5 tones d’aliments entre famílies del municipi afectades per la crisi

Aquesta iniciativa forma part del programa d’Ajuda Alimentària del Fons Europeu

L’Ajuntament de Llucmajor repartirà 3,5 tones d’aliments secs envasats a una seixantena de famílies del municipi que s’han vist afectades per la crisi sociosanitària causada pel coronavirus. Aquesta iniciativa forma part del programa d’Ajuda Alimentària del Fons d’Ajuda Europea per a les persones més desfavorides, on participa l’ajuntament com a organització associada.

L’àrea de Serveis Socials durà a terme la distribució dels aliments, que varen arribar a les instal·lacions municipals el passat 12 d’abril. Es tracta de 3,5 tones d’aliments de llarga caducitat (arròs, pasta, llegums, fruits secs, etc) que tal i com explica Gabriel Rojo, regidor de l’àrea “ens permetran arribar a unes 275 persones que es troben en una situació de risc social”.

El responsable del serveis socials de Llucmajor explica que “des dels serveis socials comunitaris bàsics vàrem detectar que hi havia una sèrie de famílies del nostre municipi que es trobaven en una situació de vulnerabilitat i varem decidir actuar, posant al seu abast aquesta ajuda alimentària. Es tracta de donar suport a aquestes famílies per a pal·liar els efectes de la crisi sociosanitària i ajudar-les en el camí de la seva recuperació”.

Per tal de poder arribar a totes les famílies del municipi que ho necessiten, s’han establert dues rutes de repartiment, que inclouen s’Arenal i Urbanitzacions, a més del nucli urbà. En aquest sentit, l’ajuntament comptarà amb 14 voluntaris que col·laboraran amb els educadors socials per fer el repartiment.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com