Connect with us

Vist a les xarxes

Grande-Marlaska, amenaçat: “Tens deu dies per a dimitir. El temps de riure’t de nosaltres s’ha acabat”

Es tracta d’una carta acompanyada de dues bales de Cetme

“Tens deu dies per a dimitir. El temps de riure’t de nosaltres s’ha acabat”, pot llegirs-e en una carta amenaçadora contra el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska que s’hauria rebut aquest dijous en la seu ministerial. La directora de la Guàrdia Civil, María Gámez, també hauria rebut un escrit idèntic. En el cas del ministre de l’Interior, l’escrit amenaçant anava acompanyat de dues bales de Cetme.

Per la seva banda, el candidat d’Unidas Podemos (UP) a la presidència de la Comunitat de Madrid, Pablo Iglesias, ha rebut també aquest mateix dijous una “greu amenaça de mort”, segons han informat fonts pròximes a la direcció del partit. Pel que sembla, l’amenaça ha arribat a través d’una carta en les pròpies dependències del Ministeri de l’Interior .

Fonts del ministeri de l’Interior han reconegut avui mateix que s’hauria reforçat la seguretat de Pablo Iglesias en les últimes setmanes, amb motiu dels actes de precampanya i campanya electoral a Madrid, a causa d’un augment del risc que atemptessin contra ell. Aquest dispositiu especial ha inclòs, segons diverses fonts, un notable desplegament policial entorn de la seva persona, incloent-hi fins i tot tiradors situats estratègicament en edificis.

En l’últim any s’han succeït diverses amenaces explícites contra membres del govern espanyol de coalició, algunes en forma de manifests signats per militars retirats o en actiu, i altres en xats de WhatsApp de membres de l’exèrcit, on a més de parlar d’atemptar contra càrrecs polítics s’exhortava a afusellar a 26 milions d’espanyols.

Fonts del ministeri de l’Interior han reconegut avui mateix que s’hauria reforçat la seguretat de Pablo Iglesias en les últimes setmanes

Són tendència