Connect with us

Actualitat

El Pla de Mallorca ja disposa d’una Oficina d’Igualtat

El Pla de Mallorca ja disposa d'una Oficina d'Igualtat

Està ubicada a Petra, a un espai cedit per la Mancomunitat

L’Oficina d’Igualtat ha estat presentada aquest dijous durant una visita de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. Està ubicada a Petra, a un espai cedit per la Mancomunitat del Pla, tot i que l’agent d’igualtat també té un espai a cadascun dels ajuntaments perquè també farà feina sobre el terreny a tots els pobles mancomunats.

La presidenta Cladera ha destacat la sensibilitat i demanda de la Macomunitat del Pla perquè mostra el seu compromís amb la igualtat i amb la lluita contra les violències masclistes a Mallorca. “Es tracta de construir plegats, des del municipalisme, una Mallorca feminista, igualitària i lliure de violències masclistes. I avui feim una passa més cap aquest objectiu”, ha expressat.

“No tots els ajuntaments estan en el mateix nivell de desenvolupament dels plans d’igualtat. Disposar d’aquest agent ens permetrà començar a fer un pla d’igualtat de Mancomunitat, que sigui d’àmbit transversal en totes les àrees i als 14 municipis” ha apuntat la presidenta de la Mancomunitat, Joana Maria Pasqual.

El Consell de Mallorca disposa de quatre agents d’igualtat que donen servei a tots els municipis de Mallorca (Pla de Mallorca, zona Nord, zona Raiguer i zona Sud i Llevant), que són els enllaços de la institució amb els ajuntaments per desplegar de manera conjunta i coordinada les polítiques d’igualtat, i desenvolupen, entre altres serveis.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com